Wij plaatsen alle mogelijke afsluitingen voor de tuin

J-Technics biedt een totaalservice voor alle mogelijke afsluitingen van uw tuin. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbeperkt. Wij plaatsen afsluitingen rond een tuin maar ook een bedrijfsterrein. Zowel functionele afsluitingen als sierhekwerk behoort tot ons gamma. Qua materialen gebruiken wij staal, hout, aluminium, composiet,…

Wij bieden verschillende soorten afsluitingen voor rond de tuin:

  • Eenvoudige gaasafsluitingen met bovenbuis of bovendraad
  • Staalmatten
  • Zogeheten 3D-staalmatten met een krul. Deze zijn sterker.
  • Tuinafsluitingen van composiet, met een mengsel van houtvezels en kunststof
  • Sierhekwerk op maat, bijvoorbeeld in aluminium of stijl. Zowel moderne als klassieke stijl. Wij ontwerpen volgens uw dromen en verlangens.
  • Houtafsluitingen: eindeloze mogelijkheden

Onze website geeft slechts een staalkaart van onze mogelijkheden. Ziet u niet meteen wat u zoekt? Geen nood, contacteer ons. Gegarandeerd hebben wij wat u wilt.

Onze aanpak voor afsluitingen rond de tuin

Elke project voor het plaatsen van afsluitingen rond een tuin is maatwerk.

  1. Bezoek bij u ter plaatse

Allereerst komen wij bij u langs voor de nodige opmetingen. Daarbij bespreken we het volledige project. Welke afsluiting wenst u?

Zo zien we dat er in de omgeving van het terras vaak voor een hoogwaardige mooie afsluiting wordt gekozen, terwijl er achteraan de tuin eerder een functionele afsluiting komt. In de voortuin is sierhekwerk, al dan niet met een poort, mogelijk.

  1. Vrijblijvende offerte

Op basis van de gekozen afsluiting en de afmetingen werken wij een totaalofferte uit. Na uw goedkeuring maken we de nodige afspraken over de uitvoering.

  1. Totaalservice voor de plaatsing

Wij nemen de volledige plaatsing op ons. Wanneer nodig verwijderen we de oude afsluitingen rond uw tuin en voeren we alle puin af.

Op zoek naar een specialist voor tuinafsluitingen?

Contacteer J-Technics uit Vrasene (Beveren). Wij komen op afspraak langs voor een volledige bespreking van uw project en een vrijblijvende prijsofferte.