Kwai: poort van de maand Februari

Vanaf vandaag zullen wij starten met iedere maand een woordje uitleg te geven bij de standaard modellen voor schuifpoorten en draaipoorten.

Deze maand hebben wij gekozen voor de klassieker: de Kwai poort

te044 - Kwai: poort van de maand Februarikwai gesloten1 - Kwai: poort van de maand Februarikwai hekwerk 3 - Kwai: poort van de maand Februari

 

 

 

 

 

De Kwai poort wordt opgebouwd uit een kader die dan gevuld wordt met een plaat. Standaard is dit een gesloten plaat of een geperforeerde plaat. Onze geperforeerde platen hebben standaard een perforatie van RV10-15. Dit betekent dat de openingen rond zijn, een diameter hebben van tien en as op as een afstand van 15mm.

Buiten deze twee standaarden kan men ook nog andere perforatieplaten vragen. Enkele andere mogelijkheden: ronde perforatie met openingen van diameter 20mm en tussenafstand van 28mm of vierkante perforatie met volgende afmetingen QG10-15 of QG15-40. Wij hebben ook nog een speciale perforatie met ellipsvormige gaten.

ad107 - Kwai: poort van de maand Februari kwai gesloten2 - Kwai: poort van de maand Februari

 

 

Onze aluminium kwaipoorten zijn standaard altijd voorzien van 1 horizontale ligger. Optioneel kan men er altijd extra liggers bijvragen tegen meerprijs, dit is vooral voor het visueel effect. Indien poorten te breed zijn worden deze sowieso ook voorzien van een verticale staander.

Hekwerk in dit model is standaard met een boven- onderbuis in plaats van in kader tot een bepaalde hoogte. Het hekwerk kan ook in hetzelfde kader als de poorten worden gemaakt. Van zodra een bepaalde hoogte is gewenst van het hekwerk is een ligger verplicht en zal het hekwerk in kader zijn.

 

Heeft u interesse in een poort of hekwerk in dit model, ga dan snel naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.