Glenfiddich: Poort van de maand Maart

  • pinit fg en rect gray 20 - Glenfiddich: Poort van de maand Maart

Dit jaar zullen wij iedere maand een woordje uitleg geven bij onze standaard modellen die bij onze klanten goed in de smaak vallen.

Deze maand hebben wij gekozen voor een nieuwe klassieker: het model Glenfiddich

Glenfiddichs-dubbele-poortGlenfiddichSgeslotente043

 

 

 

De Glenfiddich poort wordt opgebouwd uit een kader dat dan gevuld wordt met horizontale planchetten. Voor de Glenfiddich S gaat dit over planchetten met de afmetingen 78x19mm en voor de Glenfiddich L gaat het om planchetten 150x19mm of 200x15m naar keuze. De tussenafstand kan worden gekozen en is minimum 15mm. Ook is er de mogelijkheid om de Glenfiddich S en de Glenfiddich L niet doorkijkbaar te maken. De planchetten worden dan vlak boven elkaar geplaatst en men kan dan niet meer door de poort of het hekwerk kijken.

gs006

Glenfiddich-L-schuifpoort

 

Hekwerk in dit model is standaard geklemd tussen 2 u-profielen in plaats van in een vast kader. Het is echter ook mogelijk om het hekwerk in kader te maken. Als het gaat om een stukje naast een poort om te overbruggen wordt er meestal voor geopteerd om dit hekwerk in kader te plaatsen.

GlenfiddichS-hekwerk Glenfiddich-L-hekwerk

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in een poort of hekwerk in dit model, ga dan snel naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.