J-Technics uit Vrasene (Beveren) maakt en plaatst een aluminium poort op maat van uw oprit of toegang tot bedrijfsparking. Zowel schuifpoorten als draaipoorten in aluminium zijn mogelijk. Wij maken uw aluminium poort volledig op maat. Zowel een sierpoort als een uiterst functionele poort zijn mogelijk. Interesse? Contacteer ons voor een plaatsbezoek, waarna wij vrijblijvend een ontwerp en offerte uitwerken.
Wij hebben een zeer ruim aanbod aan modellen in aluminium neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum voor een greep uit ons gamma aan poorten en tuinpoorten.

sectionaal - Aluminium poorten: draai-, tuin- en schuifpoortenglenfiddichs - Aluminium poorten: draai-, tuin- en schuifpoortenPegassiverticaal - Aluminium poorten: draai-, tuin- en schuifpoortenfianagesl - Aluminium poorten: draai-, tuin- en schuifpoorten

Wat zijn de voordelen van aluminium poorten?

Overal waar een buitenterrein moet afgesloten worden, plaatsen wij een passende poort.

  • Aluminium kent geen corrosie, zelfs niet wanneer de lak wordt aangetast. Staal daarentegen is wel heel gevoelig voor roest.
  • Een poort in aluminium is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Vuil kan er gewoon afgewassen worden.
  • Aluminium is goed voor het milieu. Wanneer de poort zijn levensduur heeft bereikt, kan het materiaal eenvoudig worden gerecupereerd voor nieuwe producten.
  • Aluminium weegt veel minder, in vergelijking met staal. Naast het gebruiksgemak biedt dit uiteraard ook voordelen op vlak van veiligheid.
  • Aluminium is een uiterst flexibel materiaal om te bewerken. Zo creëren wij een aluminium poort in elke mogelijke stijl. Aluminium is uitermate geschikt voor moderne poorten, maar ook een klassieke stijl kan perfect.

Wat zijn de mogelijkheden bij onze aluminium poorten?

Aangezien wij maatwerk bieden, is alles mogelijk. Wij hebben ervaring met alle soorten poorten in alle mogelijke afmetingen.

  • Net zoals bij stalen poorten is het ook mogelijk om de poort aan een postbusconsole te bevestigen. Of een aparte losstaande postbusconsole bij de poort te plaatsen. Zelfs in de poort zelf kunnen wij een postbus plaatsen.
  • Door hun licht gewicht zijn aluminium poorten uiterst geschikt om te automatiseren. Wel gebruiken wij voor geautomatiseerde poorten vaak een zwaarder kader. Wij gebruiken steeds veiligheidscellen en bieden opties aan zoals codesloten (aan binnen- en of buitenpost); parlofoon en videofoon. Ook hier hebben wij tal van mogelijkheden zoals toegangssystemen met GSM-module e.a.
  • Standaard maken wij onze poorten in RAL-kleuren. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk. Speciale RAL-kleuren kunnen tegen meerprijs. Ook structuurlak is mogelijk. Hierdoor kunnen wij uw poort in dezelfde lak maken als uw aluminium ramen.
  • Heeft u struikgewas groeien naast uw klinkers, en wenst u toch het gehele stuk af te sluiten? Geen probleem, naast een poort kunnen wij steeds een stukje vast hekwerk plaatsen in hetzelfde model als de poort.

sliderfoto - Aluminium poorten: draai-, tuin- en schuifpoorten

 

Interesse in een poort voor bij u thuis of uw bedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvend ontwerp en een offerte. Wij komen persoonlijk langs voor een plaatsbezoek.