J-Technics legt zich volledig toe op het ontwerpen en plaatsen van poorten, afsluitingen en hekwerk bij zowel particulieren als bedrijven. Met eigen plaatsingsteams en een beperkt aantal streng geselecteerde leveranciers, garanderen we 100% maatwerk. Ook elektronische hek- en poortbeveiliging en draadloos aangestuurde poortautomatisering plaatsen we in eigen beheer.

J-Technics ontwerpt en installeert poorten, afsluitingen en hekwerk in heel Vlaanderen. Vanuit onze centraal gelegen thuisbasis in het Waasland, meerbepaald in Vrasene (Beveren, Oost-Vlaanderen) bereiken we zeer snel de regio’s Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas, Aalter, Maldegem, Brugge, Lokeren en Eeklo.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij reeds voor tal van grote bedrijven gewerkt en voor meerdere klanten hun meest aangewezen oplossing kunnen aanbieden voor hun toegangsprobleem.
Wij bieden een ruim gamma aan producten aan waardoor wij veel mogelijkheden aan de klant kunnen aanbieden en zo steeds de meest geschikte oplossing kunnen plaatsen.

100% familiebedrijf

Wij zijn een 100% procent familiebedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring. Zaakvoerder Johan Meersman vormt uw persoonlijk aanspreekpunt en volgt de projecten technisch op.

Webshop

Naast onze diensten als plaatser bieden wij enkele gespecialiseerde producten voor poortautomatisatie aan in onze webshop. Verder verkopen wij online een gamma aan kwaliteitsvolle aluminium tuinpoorten.

Interesse in een poort, hekwerk of een afsluiting voor bij u thuis of uw bedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvend ontwerp en een offerte. Wij komen persoonlijk langs voor een plaatsbezoek.

 

Referenties

Enkele van de bedrijven waar wij reeds voor werkten

ref - Gespecialiseerde plaatser van poorten en hekwerk